Gezin op de bank met opa en oma

Zorgverzekering 2020

Ervaar het voordeel van een uitstekende zorgverzekering tegen een zeer scherpe premie en deskundig persoonlijk advies wanneer u vragen heeft over uw zorgverzekering.

Het zal u niet ontgaan zijn. De premies voor de zorgverzekering zijn weer bekend gemaakt. Voor 2020 zijn de premieverschillen tussen de verzekeraars nog groter geworden.

Voor veel mensen een reden om kritisch naar hun polis te kijken. Kan het goedkoper en wat moet ik doen? Het valt niet mee om in het web van zorgverzekeringen de juiste weg te vinden.

Door de grote verschillen in premie lijkt vergelijken makkelijker te worden. Niets is echter minder waar. Er is een groot aanbod met verschillende premies. Mocht u niet tevreden zijn over uw huidige polis, dan is dit het moment om u af te vragen of veranderingen mogelijk en wenselijk zijn. Bent u wel tevreden, dan kunt u zich ook afvragen of u wel wilt overstappen.

De afgelopen jaren hebben wij een beperkt aantal partijen  aangeboden aan onze relaties. De een wat goedkoper dan de ander. Dit hangt ook af van uw wensen. Bovendien zijn wij in ons advies ook altijd uitgegaan van restitutiepolissen, zodat u niet vast zit aan gecontracteerde partijen terwijl u liever uw zorg elders zou krijgen.  Wij adviseren daarom nog steeds  om voor een restitutiepolis te kiezen. Het kan natuurlijk best zo zijn dat u al jaren tevreden bent over uw natura polis, maar als product vinden wij dit niet de beste keuze.

Afgelopen jaar is opnieuw Stad Holland als beste verzekeraar uit de bus gekomen. Toch kan het zijn dat u bij een van onze andere aanbieders beter op uw plek zit.

De dekking van de basisverzekering is voor iedereen gelijk, terwijl er toch premieverschillen zijn. De voornaamste reden van dit premieverschil is zijn de overige verschillen tussen een natura- en restitutiepolis. Maar ook in de aanvullende dekkingen zit verschil.

Indien u twijfelt of u de juiste verzekering heeft gekozen, raden wij u aan de polisvergelijker in te vullen. U kunt aangeven wat uw zorgwensen zijn, zowel op premie als op dekking. Dit blijft uw persoonlijke keuze.

Bielderman Koetsier biedt een beperkt aantal verzekeraars aan. Dit zijn Stad Holland, ONVZ, CZ, De Amersfoortse en Nationale Nederlanden.  Mocht uw keuze vallen op een andere verzekeraar dan u nu heeft, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen voor overleg. Ons zorgteam bestaat uit Marjan Top en Connie Hooijer. Zij helpen u graag verder.

Bereken hier uw persoonlijke zorgpremie

Wilt u overstappen? Sluit dan uw nieuwe zorgverzekering eenvoudig online af.

Heeft u vragen over uw zorgverzekering? Bel ons gerust op: 0342 405 340.

ZorgMeter: uw zorgwensen overzichtelijk op een rij

Met de ZorgMeter zet u snel en eenvoudig uw zorgwensen voor 2020 op een rij. Zodra u overzicht heeft, kunt u het aanbod van uw huidige zorgverzekeraar beter beoordelen en vergelijken met andere aanbiedingen. 

Download ZorgMeter

Pastoor Gowthorpestraat 10
3772 CB Barneveld

Postbus 550
3770 AN Barneveld

T0342 405 340
Wbieldermankoetsier.nl